مهاجرت
جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با جوشکاری و فرصت های شغلی جوشکاری عضو کانال تلگرام و دنبال کننده صفحه اینستاگرام هنرجو باشید

مهاجرت

 

آإِنَّ الَّذينَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلائِکَةُ ظالِمي‏ أَنْفُسِهِمْ قالُوا فيمَ کُنْتُمْ قالُوا کُنَّا مُسْتَضْعَفينَ فِي الْأَرْضِ قالُوا أَ لَمْ تَکُنْ أَرْضُ اللَّهِ واسِعَةً فَتُهاجِرُوا فيها فَأُولئِکَ مَأْواهُمْ

جَهَنَّمُ وَ ساءَتْ مَصيراً  

آنان که فرشتگان جانشان را می گیرند درحالی که ظالم به خود بوده اند از آنان پرسند که در چه کار بودید؟پاسخ دهند که ما درروی زمین مردمی

ضعیف وناتوان بودیم فرشتگان گویند آیا زمین خدا پهناور نبود که در آن هجرت کنید؟وماوای ایشان جهنم است و آن بد جایگاه بازگشتی است.

( نساء 97)

 

 

 

با توجه به اینکه جوشکاری یکی از پرکاربرد ترین رشته ها در صنعت می باشد ، از این رو بهترین گزینه جهت اقدام برای

مهاجرت به کشورهای مهاجرپذیر صنعتی و در حال پیشرفت و توسعه نظیر کانادا ،استرالیا و...می باشد و دارای بالاترین امتیاز

در میان رشته های دیگر است .


از این رو علاقه مندان می توانند پس از مشاوره با وکلای مربوطه تعداد ساعت مورد نیاز برای مهاجرت را مشخص نموده 

و در دوره های مخصوص به مهاجرت در این آموزشگاه که بصورت فشرده و با حداقل هزینه طراحی گردیده است شرکت نموده

و مدارک مربوطه را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است جوشکاری زیر آب درکانادا واسترالیا ودیگر کشورهای صنعتی یکی از پر درآمد ترین مشاغل در میان رشته

های دیگر است.

برای راهنمائی وپی بردن به اهمیت رشته های جوشکاری در زیر آدرس اینترنتی کاریابی های کانادا خدمتتان معرفی می گردد.

 

www.workingincanada.gc.ca

http://www.jobbank.ca


http://www.jobboom.com


http://www.wowjobs.ca


http://emploiquebec.net/index_en.asp


http://www.eluta.ca/


http://www.workopolis.com/EN/Common/HomePage.aspx



http://jobsearch.monster.ca



پس از یافتن و انتخاب شغل مناسب به آدرسی که در آگهی شغلی اعلام کرده ایمیل بزنید. ببینید در آگهی چه

جیزی رادرخواست کرده. معمولا ابتدا باید CV خود رو بفرستید. CV رو متناسب با اون شغل بنویسید. یک سی وی رو

برای همه جا نفرستید. دقت کنید سی وی شما باید شغلی باشه نه تحصیلی.


منتظر باشید تا به شما جواب بدهند به یک آگ
هی اکتفا نکنید. همزمان چندین آگهی را هدف بگیرید. به محض اینکه یکی از آنها

به ایمیل شماپاسخ دادبرایشان بنویسید که شما به زودی به کانادا خواهید امد و پرونده شما در جریان است/به زودی به جریان

خواهد افتاد.


اگرکارفرما موافقت کند که برای شما جاب آفر بفرستد شما نیمی از مسیر را طی کرده اید. سپس به سایت اداره مهاجرت کانادا

بروید و ببینید جاب آفردقیقا باید به چه گونه ای باشد. دقت کنید این پیشنهاد شغلی باید به تایید HRSDC برسد. بنابر سایت

اداره مهاجرت:


 1- کارفرما باید یک پیشنهاد کاری برای شما ارسال کند که در آن ذکر شده اگر شما به عنوان یک

Federal Skilled Worker مهاجرمتخصص پذیرفته شوید شغل مربوطه به شما تعلق می گیرد.


2- کارفرما باید تاییدیه و نظر مثبت از
HRSDC "سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا" را برای پیشنهاد کاری برای یک

فرد در خارج ازکانادا اخذ کند.


و شما باید
تمامی استانداردها و گواهی های لازم (مدرک تحصیلی، تاییدیه برابری مدارک تحصیلی معادل با مدارک کانادایی...)  

و نیز شرایط لازم برای مشغول شدن در آن شغل را داشته باشید.


همه این کارها را می توان با ایمیل و پست انجام داد.  بنابر سایت اداره مهاجرت کانادا داشتن پیشنهاد کاری باعث تسریع روند

بررسی پرونده شما شده وپرونده شما با اولویت بررسی میشه. و شما زودتر از سایرین ویزای اقامت رو دریافت می کنید.

علاقه مندان جهت مهاجرت به ایالت کبک در کانادا می توانند با گرفتن 1800کلیه ساعت مدرک رشته های اصلی جوشکاری

شرایط لازم رااحراز نمایندو در صورتی که خواهان مهاجرت از طریق فدرال باشند تنها باید 1100 ساعت مدرک مربوط به

جوشکاری را دریافت وارائه نمایند.

 

رویه مهاجرت به کبک درکانادا ازطریق جوشکاری اصولا برسه پارامتر اصلی استوار است :

 

1- دریافت مدارک فنی وحرفه ای جوش به مدت 1800ساعت که از طریق طی نمودن چهارمهارت 1-جوشکاری سازه های فولادی

2-جوشکاری آرگون 3 - جوشکاری استیلن 4-جوشکاریco2وتبدیل آنها به دیپلم کاردانش جوشکاری بدست می آید. کلیه این مراحل کمتر از یک سال زمان می برد.

 

2- گرد آوری سابقه کار مرتبط با جوشکاری همراه با بیمه حداقل به مدت شش ماه

 

3- آموزش زبان فرانسه تا سطح B2

 

پس از دریافت این مدارک متقاضی آماده باز کردن فایل ودریافت فایل نامبر کانادا می شود.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر ودریافت مشاوره رایگان می توانند بصورت تلفنی با مرکز تماس برقرار نمایند.

 


 

 
ویزای استرالیا

برای جوشکاران عزیز که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند می‌توانند از طریق سه نوع ویزای زیر اقدام نمایند لازم به ذکر است که‌ جوشکاری یکی از حرفه های مورد نیاز و در لیست مشاغل استرالیا می باشد که‌ جدیدا ارایه شده و تا Jun 2018 تضمین شده است.


ویزای کلاس 189 استرالیا

این حالت از ویزای مهاجرت به استرالیا بهترین نوع ورود به استرالیا بوده چراکه شما از همان ابتدا با اقامت دائم وارد شده و به هیچ ایالت و شخص یا سازمانی وابسته نیستید ، بدیهی است شما در این حالت می توانید در هر کجای استرالیا که دوست داشته باشید ساکن شوید .  جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص بایستی مجموع امتیازات شما به 60 برسد.


ویزای کلاس 190 استرالیا

این نوع از ویزا در واقع یک ویزای امتیازی است . این ویزا مربوط به افرادی است که جهت مهاجرت به استرالیا می خواهند ازحمایت (اسپانسر) ایالتی برخوردار شوند. بسیار اتفاق می افتد که افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا شرایط لازم و اولیه وامتیاز کافی را جهت اخذ اقامت دائم استرالیا ندارند . یکی از دلایل رایج که این افراد واجد الشرایط اخذ اقامت دائم به صورت مستقیم نمی باشند کمبود امتیاز و نرسیدن مجموع امتیازات آنها به 60 امتیاز است که این کمبود امتیاز می تواند به دلیل بالا بودن سن متقاضی یا ضعیف بودن وضعیت زبان انگلیسی یا نداشتن سابقه کار کافی و کمبود امتیاز مدرک تحصیلی است .


ویزای کلاس 489 استرالیا

ویزای 489 ویزای اقامت موقت ایالتی 4 ساله ی استرالیا برای متقاضیانی است که نتوانسته اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. ویزای 489 در واقع یک ویزای امتیازی است. این ویزا ویزای اقامت موقت با قید و شرط استرالیا می باشد که برای 4 سال اقامت موقت استرالیا را به فرد متقاضی اعطاء می کند شرط صدور این ویزا تعهدی است که متقاضی به یکی از ایالت های استرالیا می دهد که به مدت 2 سال اول ورودش در آن ایالت خاص کار و زندگی کند.


رشته جوشکاری در سه زیر مجموعه کلی در سازمان مهاجرتی استرالیا قرار میگیرد:
۱-جوشکار درجه یک (first class)
این جوشکاران بایستی تواناییهای جوشکاری قوس الکتریکی کلیه الکترودها جوشکاری در پناه گاز محافظ آرگون
جوشکاری در پناه گاز محافظco2
جوشکاری توپودری
جوشکاری اکسی استیلن
برشکاری با هواگاز
لحیم کاری سخت و ... ارایه مدارک تمام این دوره ها در مراحل اول الزامی نیست.

این مدارک از طریق دانشگاه ویکتوریا و TRA بررسی میگردد.

۲-گروه جوشکاران مخازن تحت فشار و لوله فشارقوی است . که مدارک این گروه توسط سازمان vetassess بررسی میگردد.


۳- گروه جوشکارفیترها که‌ مدارک این عزیزان نیز توسط سازمان vetassess بررسی میگردد.
نحوه امتیاز دهی در تمام اینها یکسان است.
دوستان عزیز که قصد مهاجرت به استرالیا دارند بایستی همزمان سه گام اصلی را بردارند
۱-دریافت مدارک جوشکاری قابل قبول دولت استرالیا
۲-جمع آوری سابقه کار مرتبط
۳-فراگیری زبان انگلیسی
پس از طی مراحل فوق متقاضی آماده باز کردن پرونده و درخواست مهاجرت است .که می‌توان به تنهایی و یا با وکیل معتبر نسبت به این کار اقدام نمود.

 

آدرس : اصفهان - فلکه دانشگاه صنعتی - ابتدای جاده تهران -

خیابان چهارم شهرک صنعتی محمود آباد - مجتمع صنعتی قائم-آموزشگاه جوشکاری هنرجو

تلفن تماس : 33801813- 031

همراه : 09131056547 ( تماس 9 صبح الی 20 )

ساعات کار :17-9

 

شعبه 2: افغانستان -ولایت بلخ - شهرمزار شریف -بزرگراه آسیا -نرسیده به دوراهی حیرتان -روبروی پارک صنعتی -آموزشگاه جوشکاری هنرجو

تلفن:0093777773333-0093788231582


    

امروز: 131
ديروز:195
اين هفته: 326
اين ماه: 326
ماه گذشته: 7626
بازدیدکل: 118292
آي‌پي شما:18.234.66.217
امروز:2024-09-02 10:39:05
افراد آنلاين:1
اعضاء آنلاين: 0
مهمان آنلاين: 1

کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشدCopyright © 2014 www.howi.ir.